EKONOMİK LAZER MAKİNESİ

Ekonomik lazer makinesi olan KE Serisi reklam endüstrisi, mobilya sektörü, asansör ve birçok metal işleme işlerinizde yanınızda. KE Serisi az yer kaplar böylece iş yerinizde konforlu rahat calısma alanı sağlar.  3000x1500mm çalışma alanı, genel ölçüleri 4535x2235x1790mm’dir. Lazer gücü 1kw ve 3kw seçeneği ile sizlere sunulmakta. Yüksek hız ve stabiliteye sahiptir. Üretim maliyeti oldukça düşük metal plakaları kesmik için nitrojen, oksijen ve hava kullabilir. Küçük olduğundan nakliye maliyeti oldukça düşüktür.

ke serisi ekonomik fiber lazer kesim makinesi

Be Serisi Kompkat lazer Makina işleme kapasitesi

ke serisi ekonomik fiber lazer kesim makinesi

  • Ana gövde kaynağı

Ana gövde çerçevesi, çerçevenin sıkıştırma direncini ve dayanıklılığını etkili bir şekilde sağlar. Bu yüzden ana gövde çerçevesi lazer kesim makinesinin yan tarafındaki demir plaka ile kaynaklandırılmıştır.

  • Gerilim tavlama

Özellikle kaynak işleme sırasında tüm kaynak noktalarının gerilim üretir. Herşeyden önce Be serisi çerçevelerinin hizmet ömrü deformasyon olmadan daha uzun olabilir.

  • Kaba işleme

Üstelik kaba işlemenin amacı, iş parçasının işleme yüzeyinde nispeten düzgün bir işleme payı bırakır. Üstelik makina çerçevelerinin işleme yüzeyini düzleştirmek ve kesimin yüksek hızlı bitirmesini sağlamaktadır.

  • Titreşimli gerilim gücü

İlk olarak makinede bulunan TGG özelliği yüksek genlikli ve düşük frekanslı titreşimler verir. Bu nedenle bozulma veya değişiklik olmaksızın gerilimi azaltır statik dengeyi yeniden sağlar.

  • Doğal yıpranma

Çerçeveleri 1 aydan fazla açık havaya yerleştirin ve daha fazla tutmayın. Sonuc olarak çerçevelerin bozulma durumunu ortadan kaldırmak ayrıca bunun yanı sıra dirençli kapasiteyi arttırmak için sıcaklık gerilimini ortadan kaldırır.

  • Hassas işleme

Yüksek kaliteli montaj taban düzlemi elde etmek için yüksek hassasiyetle çalışılmıştır.

  • Ağırlık boyuna kaynak makinesi yatağı

Çerçeve ekipmanın uzun süreli ve düzgün olarak çalışmasını sağlamar. için daha güçlü bir yük taşıma her 30 cm’de bir çapraz takviyelerden yararlanılmıştır.

  • Kaynak kalitesi muayenesi dedektörü

Yanlış kaynak ve lehim sökme olup olmadığını tespit etmek için kızılötesi hata dedektörü kullanılır.

Deformasyon olmadan uzun süreli kullanım

Patentli değişim tabla teknolojisi

Sıkma ve germe alüminyum kiriş

Elektro optik dönüştürmeli lazer kaynağı

 

Kesme Kafası

Güvenilir ve istikrarlı teknoloji.

Tamamen sızdırmaz iç yapı optik parçanın tozdan etkilenmesini önler.

Yüksek hassasiyete sahip modüler tasarım bakımı kolay.